Goedkope knuffelberen

Een knuffelbeer: een vriendje voor elk kind. Speelgoed met een glimlach. Kun jij je eerste knuffelbeer nog herinneren? Vast wel! Sommige kinderen zijn vanaf het begin trouw aan één knuffelbeer, anderen hebben het hele bed ermee vol. Maar ook volwassenen zijn gek op knuffelberen en sparen ze in alle soorten en maten. Knuffelberen zijn altijd leuk om te hebben en om naar te kijken. Ze worden dan ook niet voor niets gebruikt in heel veel kinderprogramma’s. Wie kent ze niet: Bolke de Beer, Baloe de Beer, Bruintje Beer, Beertje Paddington, Winnie de Poeh of Yogi Beer.

Knuffelberen zorgen voor een glimlach op het gezicht van elk kind. Daarom is het altijd leuk om een knuffelbeer als cadeau te geven. Of om er eentje voor je zelf te kopen natuurlijk. Goedkope knuffelberen zijn er te kust en te keur. Koop een goedkope knuffelbeer en je maakt iedereen blij, zowel de ontvanger als jezelf. Ga daarom nu een goedkope knuffelbeer bestellen, direct uit voorraad leverbaar en verstuur hem als cadeau.

Goedkope knuffelberen zijn om te knuffelen

Iedereen weet dat knuffelen belangrijk is voor een kind. Ieder kind wil knuffelen. Maar hoe moet dat nou als papa en mama er eventjes niet zijn? Een goedkope knuffelbeer is dan de perfecte oplossing! Een knuffelbeer kan dan eventjes dienst doen als vervanging voor de moeder. Passen opa en oma eventjes op je kind? De knuffelbeer doet het kind dan aan zijn of haar moeder denken.

Een goedkope knuffelbeer wordt door ieder kind beschouwt als zijn of haar vriendje, iemand die hen helpt en die hen veiligheid biedt. De knuffelbeer krijgt dan ook altijd een naam. Je kind praat tegen de knuffelbeer en kunnen op die manier zijn verhaal kwijt. Goedkope knuffelberen zorgen dan ook voor een gevoel van geborgenheid.

Knuffel kwijt? Goedkope knuffelbeer bestellen

Kinderen kunnen erg hechten aan een knuffelbeer. Ze zijn dan ook vaak erg van slag als ze hun knuffelbeer kwijt zijn geraakt. Je wilt dan natuurlijk zo snel mogelijk een nieuwe knuffel voor je kroost en het liefst ook nog dezelfde, want daar is het zo aan gehecht. Sommige fabrikanten bewaren hierom vaak nog de knuffelberen twee jaar nadat de productie is gestopt. In dat geval kun je nog precies dezelfde knuffelbeer bestellen.

De meest voor de hand liggende oplossing is echter om een geheel nieuwe knuffelbeer te kopen. Hierdoor zal je kind ook leren omgaan met het begrip ‘verlies’. Het wordt dan een soort ‘rouwproces’ voor je kind en dat is goed voor de ontwikkeling. Je kunt natuurlijk ook direct twee dezelfde goedkope knuffelberen kopen en eentje daarvan in de kast leggen voor ‘noodgevallen’.

Wacht daarom niet langer en ga nu je goedkope knuffelberen bestellen. Maak je kind en daarmee ook jezelf heel blij met een nieuwe knuffelbeer.